2015/02/08

08022015

_MG_0203
HOLA!

Pipo Lindex
Kaulahuivi Lindex
Takki SecondHand

7 kommenttia:

  1. voi miten ihanat laineet, niin kuohkeat ja kiiltävät! :) millä sä oot tehnyt nuo? yritin viikonloppuna samanlaisia, ja mun laineet pysy kuosissa ehkä 10min jonka jälkeen ne lässähti, vaikka miten yritin jäähdytellä ne klipsien avulla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiharoissa on kyllä se hankalaa, kun ne ei oikeen meinaa pysyä. :( Remingtonin 32mm kiharrinpuikolla tein nuo, pohjalle lämpösuoja ja todella hienojakoista hiuslakkaa (itse käytän Bed Head rockaholic Fun Timesia), sitten harjasin lakan jäljiltä hiukset ja aloin osioissa kihartamaan. Kiharat sitte hiuspinneillä ylös jäähtymään ja annoin olla pinneillä meikkauksen yli. Toinen on kans lämpörullat, niilläkin saa pysymään suhteelliset hyvin kun laittaa kunnon pohjustukset alle. :)

      Poista
    2. mä tein just samalla puikolla! :) tungin kyllä jotain lämpösuojaa alle, pitää ens kerralla testata laittaa hiuslakkaakin alle, jos siitä ois apua :) annoin kans kikkaroiden jäähtyä ylhäällä hetken, mutta ilmeisesti en tarpeeksi kauaa :D mut kiitti vinkeistä, pitää jatkaa testailua ;)

      Poista
    3. Se on kyllä tosi kiva kiharrin! Joo kannattaa kokeilla hiuslakkaa, joskus kävin kampaamosta kysymässä mikä auttaisi kiharoita pysymään niin sieltä suositteli hienojakoista lakkaa ja kyllä huomattavasti pidempään pysyy sillä. Onnea testailuihin, kerro sitten miten onnistuu! :)

      Poista
  2. Ihana! Ihan kuin joku mainoskuva :)

    VastaaPoista
  3. Ihana! Ihan kuin joku mainoskuva :)

    VastaaPoista